Close menu Menu
0 Winkelwagen
Je motor onderdelen worden gezocht
Tecmate Acculader Optimate 3
Tecmate Acculader Optimate 3

De Tecmate Acculader Optimate 3 is ideaal voor STD-, AGM- en Gel-accu’s van 12 Volt met een Ah tussen 3-50. Met de Optimate 3 blijft de accu in goede staat van lading zonder dat ... Lees meer

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 74,90

Excl. Belasting: € 49,17 Incl. Belasting: € 59,50

Actieprijs is alleen geldig bij online bestelling

Levertijd 3 werkdagen
  • 90 dagen retourrecht.
  • Veilig en snel, eventueel pas betalen bij afhalen.
  • Service in de regio door 100+ Motorpartners

Omschrijving

De Tecmate Acculader Optimate 3 is ideaal voor STD-, AGM- en Gel-accu’s van 12 Volt met een Ah tussen 3-50. Met de Optimate 3 blijft de accu in goede staat van lading zonder dat je ernaar hoeft om te kijken.

 

Gebruik

De motorfiets acculader Optimate 3 is dé standaard als het gaat om de acculader, druppellader en accuconditioner voor je motorfiets. Bij gebruik van de Optimate 3 heb je altijd het genot van een volle accu en een motor die snel start. Met de Optimate 3 wordt de accu van je motor volledig opgeladen. Wanneer de accu volledig geladen is schakelt de acculader over naar de functie van een druppellader waarmee de accu altijd in topconditie wordt gehouden. Deze functie is heel handig voor periodes waarin je een lange tijd niet rijdt, zoals de winterperiode. 

 

Met de Tecmate acculade Optimate 3 vindt zijn toepassing in het herstellen van accu’s die volledig ontladen zijn en zal deze vervolgens optimaal laden. Daarna zal de batterijlader controleren of de verkregen lading goed genoeg is. Als de lading goed genoeg is zal worden gecontroleerd hoe goed de accu de verkregen lading vasthoudt. De status van de accu valt makkelijk af te lezen op de display van de lader. Als de accu eenmaal vol is kan deze maandenlang in volle toestand worden gehouden zonder dat je een extreem hoge energierekening hoeft te verwachten. Op deze manier wordt de levensduur tot wel 400% langer!

 

Garantie

De Tecmate Acculader Optimate 3 is ideaal voor STD-, AGM- en Gel-accu’s van 12 Volt met een Ah tussen 3-50. Deze acculader kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is bestendig bij temperaturen tot -20 °C. Bij gebruik van Optimate acculaders loop je geen risico op een overladen accu, het is geheel veilig voor voertuigelektronica doordat de acculader automatisch uitschakelt bij kortsluiting of wanneer de accu wordt losgekoppeld. Daarnaast hebben Optimate accu’s een beperkte vervangingsgarantie tot 3 jaar. 

Specificaties

Aanvullende Informatie

Merk Tecmate
motorpartner Servicepunt/Motorpartner

Selecteer je Motorpartner voor service, garantie, retour, afhalen of montage bij jou in de buurt!

Overzicht van alle Motorpartners