Close menu Menu
0 Winkelwagen
Je motor onderdelen worden gezocht
Tecmate Acculader Optimate 4 Dual Program 1A
Tecmate Acculader Optimate 4 Dual Program 1A

De Tecmate Acculader Optimate 4 Dual Program 1A is geschikt voor STD-, AGM- en Gel-accu’s van 12 Volt met een Ah tussen 3-50. Optimate 4 Dual Program is voor jouw motorfiets de m... Lees meer

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 82,90

Excl. Belasting: € 59,92 Incl. Belasting: € 72,50

Actieprijs is alleen geldig bij online bestelling

Levertijd 3 werkdagen
  • 90 dagen retourrecht.
  • Veilig en snel, eventueel pas betalen bij afhalen.
  • Service in de regio door 100+ Motorpartners

Omschrijving

De Tecmate Acculader Optimate 4 Dual Program 1A is geschikt voor STD-, AGM- en Gel-accu’s van 12 Volt met een Ah tussen 3-50. Optimate 4 Dual Program is voor jouw motorfiets de meest vertrouwde en geavanceerde acculader binnen de motorfietsbranche. Opladen met deze acculader verlengt de levensduur van jouw accu tot wel 400%!

 

Gebruik

Met deze acculader heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen twee verschillende oplaadprogramma’s. Het eerste programma is voor het direct opladen van je accu. Met het tweede programma kun je de accu veilig opladen zonder toezicht via een 12 Volt ingang van een motor met CAN-bus systeem. Het Can-busprogramma heeft enkele speciale eigenschappen. Zo bevat deze een automatische toetsloze activering en voortzetting van het onderhoud tot het moment waarop de lader losgekoppeld wordt. Daarnaast heeft het een veilige impuls desulfatie met lage spanning.

 

Met de Tecmate Acculader Optimate 4 Dual Program 1A wordt een volledig ontladen accu eerst getest voordat hij begint met laden. Als de accu eenmaal vol is zal de acculader controleren of de lading in de accu optimaal is. Als de lading optimaal is, wordt vervolgens gecontroleerd of de accu de verkregen lading vasthoudt. Hierna blijft de batterij in goede staat van lading houden totdat de lader losgekoppeld is. Dit kan maanden zonder schade aan je accu en je hoeft dus ook geen hoge energiekosten te verwachten. Erg handig in de winterperiode als de motor lang in stilstand is. Dankzij dit systeem wordt de levensduur van jouw accu tot wel 400% langer!

 

Garantie

De batterijlader is geheel veilig voor voertuigelektronica, vonken worden onderdrukt en de acculader schakelt automatisch uit bij kortsluiting of wanneer je de accu loskoppelt. Ook heb je geen risico op overladen. Op de accu’s van Optimate zit een garantie tot 3 jaar, echter leert de praktijk dat de Optimate 4 gemakkelijk meer dan 15 jaar mee kan. 

Specificaties

Aanvullende Informatie

Merk Tecmate
Productcode leverancier TM340
motorpartner Servicepunt/Motorpartner

Selecteer je Motorpartner voor service, garantie, retour, afhalen of montage bij jou in de buurt!

Overzicht van alle Motorpartners