•   Gratis Verzending
  •   Montage service
  •   Betalen bij afhalen
  •   Van de vakman

Motorpartner
Motorparts van de vakman in jouw regio!

Je motor onderdelen worden gezocht

Afhalen bij jouw Motorpartner

Bestellingen worden iedere werkdag gratis verstuurd zodat je ook op zaterdagmiddag de bestelling van vrijdag vóór 17.00 uur in ontvangst kunt nemen bij je gekozen Motorpartner. Bestellingen in het weekend vanaf vrijdag 17.00 uur worden op maandag verstuurd zodat deze op dinsdag ná 16.00 uur aanwezig zijn bij je Motorpartner wanneer het artikel bij bestelling op voorraad is.

Daar Motorpartners altijd op zaterdag geopend zijn, zijn ze veelal op maandag of dinsdag gesloten. Voorkom een teleurstelling door vóór afhalen altijd de openingstijden van jouw gekozen Motorpartner als afhaalpunt te controleren.

P.s.;

Neem je wel de per e-mail verstuurde bevestiging van de bestelling mee bij afhalen?

Bestelling niet afgehaald?

Wanneer je bestelling niet binnen 4 weken na aankomst bij de Motorpartner wordt afgehaald stuurt de Motorpartner het artikel retour.

Waarom verstuurt Motorpartner niet rechtstreeks naar mij?

Motorpartner is een samenwerkingsverband van professionele motorbedrijven en de groothandel in Nederland, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij het afhalen bij jouw lokale Motorpartner krijg je daarom advies van de vakman over gebruik en/of montage. We hechten een hoge waarde aan je tevredenheid over de levering en het genot van je aankoop.

We hebben bovendien gemerkt dat niet iedereen thuis is bij aflevering van de onderdelen door een pakketdienst. Door af te halen bepaal je zelf wanneer het jou past om de onderdelen in ontvangst te nemen (binnen 4 weken). Op deze wijze is verzending voor jou zelfs gratis!