Close menu Menu
0 Winkelwagen
Je motor onderdelen worden gezocht
Putoline Brandstoftoevoeging Fuel Inject & Valve Cleaner 325ML
Putoline Brandstoftoevoeging Fuel Inject & Valve Cleaner 325ML

De Putoline Fuel Inject & Valve Cleaner is ontwikkeld om carburateurs, injectoren en kleppen van motorfietsen te reinigen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,58

Excl. Belasting: € 8,22 Incl. Belasting: € 9,95

Actieprijs is alleen geldig bij online bestelling

Morgen leverbaar
  • 90 dagen retourrecht.
  • Veilig en snel, eventueel pas betalen bij afhalen.
  • Service in de regio door 100+ Motorpartners

Vandaag voor 17.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd of vanaf 16.00 uur af te halen bij jouw lokale Motorpartner.

Omschrijving

De Putoline Fuel Inject & Valve Cleaner is ontwikkeld om carburateurs, injectoren en kleppen van motorfietsen te reinigen.

 

Onderhoud

Wanneer de motor langere tijd heeft stilgestaan of langere tijd geen Putoline Fuel Conditioner of Putoline Fuel Stabilizer aan de brandstof is toegevoegd kan verstopping van het brandstofsysteem ontstaan. Wanneer je motor niet lekker loopt of inhoudt bij accelereren dan is het een goed idee om Putoline Fuel Inject & Valve Cleaner aan je brandstoftank toe te voegen. Voeg de flacon in 2 tot 3 tankbeurten toe vóórdat je gaat tanken. Wanneer dit geen soelaas biedt wend je dan tot de vakhandel bij jou in de buurt om een diagnose te laten stellen. Het brandstofsysteem kan dan behoorlijk verstopt zijn of het heeft een andere oorzaak.

 

Werking

Voorkomen is beter dan genezen. Wanneer je een dure reparatie als het reinigen van het volledige brandstofsysteem wilt voorkomen is het verstandiger om minimaal een keer per jaar de Putoline Fuel Conditioner aan je brandstoftank toe te voegen. Kleine verontreinigingen worden door dit smeermiddel van het brandstofsysteem opgelost en verbrand in de motor. Dit houdt je brandstofsysteem in topconditie zodat je motor optimaal presteert en je volop van je motor kunt genieten in je vrije tijd.

 

Gebruik 

Putoline raadt aan om bij langere tijd stiltand (winterstop) de tank vooraf te voorzien van Putoline Fuel Stabilizer en deze daarna compleet af te vullen. Laat de motor daarna een tijdje lopen zodat de Fuel Stabilizer zich door het hele systeem verspreidt. Deze toevoeging aan de benzine zorgt ervoor dat de aanwezige zuurstof in en boven de benzine niet meer zo snel reageert met de biobrandstof die tegenwoordig wordt toegevoegd aan benzine. Vanuit wetgeving wordt er steeds meer biobrandstof aan een liter benzine toegevoegd. Hierdoor wordt de kans op verontreiniging en verstopping steeds groter. Door toevoeging van de Putoline Fuel Stabilizer net vóór de winterstop is één flacon Fuel Conditioner na de winterstop voldoende om de Putoline Fuel Inject & Valve Cleaner buiten de deur te houden en een dure reparatie aan je brandstofsysteem te voorkomen.

Specificaties

Aanvullende Informatie

Merk Putoline
Inhoud (L) 0,325
motorpartner Servicepunt/Motorpartner

Selecteer je Motorpartner voor service, garantie, retour, afhalen of montage bij jou in de buurt!

Overzicht van alle Motorpartners