Close menu Menu
0 Winkelwagen
Je motor onderdelen worden gezocht

Garantie

We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar zo af en toe kan er een product geleverd zijn dat niet naar behoren werkt. Breng het artikel dan terug naar de vakhandel die je als service- of afhaalpunt gekozen hebt (alleen in NL). Neem daarbij de bestellings bevesting mee die je in de mail van ons hebt ontvangen. Heb je het onderdeel al gemonteerd? Neem dan je motor mee als dit mogelijk is. De vakman kan dan checken of het onderdeel op de juiste manier gemonteerd is en, als dat niet zo blijkt te zijn, het onderdeel juist voor je monteren. In de meeste gevallen kan hij ook direct beoordelen of het artikel in aanmerking komt voor garantie. Bij een toegekende garantie wordt kosteloos een vervangend artikel nageleverd door motorfietsonderdelen.nl.

Woon je buiten Nederland stuur het artikel dan terug naar NNTG BV en doe daar op dezelfde wijze je garantieaanvraag.

Garantievoorwaarden

  • We hanteren een garantietermijn van zes maanden na datum levering;
  • Een garantieclaim is niet mogelijk wanneer je de bestellings bevestiging niet kunt tonen;
  • Er zit geen garantie op elektrische delen na montage;
  • Voor geladen accu’s geldt een houdbaarheidsgarantietermijn van drie maanden na de leveringsdatum;
  • Garantie-aanvragen die langer dan vier weken na de datum van ontdekking van het defect zijn aangemeld, worden niet in behandeling genomen.

Alle garanties worden toe- of afgewezen door de betreffende fabrikant. Binnen vier weken na binnenkomst van jouw garantie-aanvraag wordt de aanvraag afgehandeld. Je wordt hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.