Close menu Menu
0 Winkelwagen
Je motor onderdelen worden gezocht

Over ons

Veilig op weg

Het is voorjaar, er staat een zacht briesje en de zon schijnt: het perfecte weer voor een tocht op de motor! Maar dan moet jouw motor natuurlijk wel helemaal klaar zijn voor gebruik. Is de ketting gesmeerd? Zijn je remblokken niet versleten? En werkt de accu nog goed? Wij helpen je met het gebruiksklaar maken van jouw motor voor de mooiste tours, races of off-road avonturen. We zorgen dat je veilig op weg kunt, of het nou perfect of iets minder perfect weer is. Waarom doen we dat? Omdat we kennis hebben van het vak en jouw passie voor het motorrijden met je delen. Rijplezier begint met een goede voorbereiding!

Online maar toch dichtbij

Het heeft wel wat weg van de titel van een gedicht, ‘online maar toch dichtbij’. Maar dat is wel hoe het werkt. Door onze samenwerking met meer dan honderd professionele motorfietsbedrijven verspreid over heel Nederland zijn we altijd bij jou in de buurt te vinden. Je kunt je online bestelde onderdelen laten bezorgen of  bij één van deze motorfietsbedrijven afhalen (alleen in NL), maar dat niet alleen! De vakman kan veel meer dan alleen het pakketje aan je meegeven. Hij is ook in staat om je advies te geven over de bestelde motoronderdelen en deze tegen vergoeding te monteren als je daar behoefte aan hebt. Zo weet je zeker dat de onderdelen op de juiste manier gemonteerd worden en je maximaal van je motor kunt genieten, tegen de laagst mogelijke kosten!

Wie zijn wij?

Motorfietsonderdelen.nl is een initiatief van motorfietsonderdelengroothandel NNTG BV uit Drachten. Wij leveren dagelijks meer dan 25.000 verschillende merkonafhankelijke onderdelen en accessoires aan meer dan 500 professionele motorbedrijven in geheel Nederland. We werken alleen met A-merken en professionele motorbedrijven als service- of afhaalpunt omdat kwaliteit boven alles gaat. Door de unieke samenwerking met deze zorgvuldig geselecteerde Motorpartners beschik ook jij nu over hetzelfde aanbod als de vakman.