Close menu Menu
0 Winkelwagen
Je motor onderdelen worden gezocht
Putoline Kettingspray Tech Chain 500ML
Putoline Kettingspray Tech Chain 500ML

Het Putoline Kettingsmeermiddel Tech Chain Spray is geschikt voor road motorfietsen met een O- of X-ring ketting en offroad motorfietsen met een MX ketting. Het product is vervaard... Lees meer

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95

Excl. Belasting: € 12,36 Incl. Belasting: € 14,96

Actieprijs is alleen geldig bij online bestelling

Levertijd 3 werkdagen
  • 90 dagen retourrecht.
  • Veilig en snel, eventueel pas betalen bij afhalen.
  • Service in de regio door 100+ Motorpartners

Omschrijving

Het Putoline Kettingsmeermiddel Tech Chain Spray is geschikt voor road-motoren met een O- of X-ring ketting en offroad-motorfietsen met een MX ketting. Het product is vervaardigd uit keramisch materiaal in wax vorm. Dit betekent dat het kettingsmeermiddel heel goed bestand is tegen hoge belasting en niet snel van de ketting afgeworpen wordt op je velg of zelfs band.

 

Gebruik

Voor het opbrengen van de Putoline Techchain Spray is het aan te raden eerst een reiniger te gebruiken zodat zand en andere aangehechte verontreinigingen worden verwijderd. De Putoline Chain & Engine Degreaser Spray is hier heel geschikt voor. Reinig de ketting met een kettingborstel zodat deze schoon is voordat je de Putoline kettingspray aanbrengt. Breng de Putoline kettingspray het liefst aan na een langere rit zodat de ketting warm is. Hierdoor dringt de wax het beste door in de bewegende delen van de ketting voor een optimale smering. Houd een stuk karton achter de ketting bij het aanbrengen van de Putoline Techchain Spray zodat je achterband en velg schoon blijven. Wanneer er toch kettingspray op de band komt, verwijder dit dan direct om gevaarlijke situaties tijdens het rijden te voorkomen!

 

Garantie

Motorfietskettingen die niet regelmatig worden gesmeerd, zijn extra aan slijtage onderhevig waardoor de ketting én kettingwielen vroegtijdig vervangen moeten worden. Door de ketting regelmatig te reinigen en te smeren bespaar je op onderhoudskosten en rij je met meer plezier op je motor. Je kunt de handleiding van je motor raadplegen hoe vaak je ketting gesmeerd dient te worden. Reinig en smeer vaker wanneer je in stoffige omstandigheden hebt gereden. Wanneer je een trip naar het buitenland doet dan is de Putoline Techchain Spray in 100 ML een goed alternatief als kleine verpakking die je gemakkelijk mee kunt nemen in je tanktas of koffer. Na dagje flink doorrijden op de snelweg snakt de ketting naar een vleugje kettingspray! Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de service van één van de meer dan 100 Motorpartners in Nederland om je ketting te laten reinigen en smeren. De Motorpartner kan dan ook direct controleren of de ketting en/of kettingwielen versleten zijn.

Specificaties

Aanvullende Informatie

Merk Putoline
Inhoud (L) 0,5
motorpartner Servicepunt/Motorpartner

Selecteer je Motorpartner voor service, garantie, retour, afhalen of montage bij jou in de buurt!

Overzicht van alle Motorpartners