Close menu Menu
0 Winkelwagen
Je motor onderdelen worden gezocht
Putoline Motorolie Sport 4 10W-40 1L
Putoline Motorolie Sport 4 10W-40 1L

Putoline Technomoto Sport 4 10W40 is een motorfietsolie die geschikt is voor vele moderne motorfietsen. Een goede smering is belangrijk voor de levensduur van draaiende delen in de... Lees meer

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. Belasting: € 9,08 Incl. Belasting: € 10,99
Levertijd 3 werkdagen
  • 90 dagen retourrecht.
  • Veilig en snel, eventueel pas betalen bij afhalen.
  • Service in de regio door 100+ Motorpartners

Omschrijving

Putoline Technomoto Sport 4 10W40 is een motorfietsolie die geschikt is voor vele moderne motorfietsen. Een goede smering is belangrijk voor de levensduur van draaiende delen in de motor en koppeling van de motorfiets

 

Gebruik

Wanneer de olie niet tijdig wordt ververst veroudert deze waardoor de smerende werking langzaam maar zeker verdwijnt en de motor zelfs vast kan lopen! Dat kan ook gebeuren wanneer het olieniveau te laag is door lekkage of olieverbruik. Zorg dus altijd voor voldoende en verse olie in je motor om met plezier te kunnen blijven motorrijden.

 

Werking

De viscositeit van deze olie wordt bepaald door de specificatie. Voor de Putoline Technomoto Sport 4 is dit 10W40. In de handleiding van je motorfiets staat beschreven welke specificatie voor de olie van jouw motorfiets minimaal benodigd is. Laat je niet verleiden tot aankoop van hele goedkope olie, dit kan uiteindelijk veel geld gaan kosten!

 

Verversen

Het onderhoudsinterval zoals voorgeschreven door de motorfabrikant bepaalt hoe vaak de Putoline Technomoto Sport 4 ververst moet worden. Ook dit interval vind je terug in de handleiding en/of onderhoudsboekje of op Putoline. Wanneer je zelf niet zo bedreven bent in het bijvullen of verversen van de (juiste) olie laat dit dan door een vakhandel bij jouw in de regio uitvoeren. Hij zal je dan ook adviseren om de olie te verversen i.c.m. het wisselen van het oliefilter. Hiflofiltro heeft voor iedere motorfiets het juiste oliefilter beschikbaar.

Specificaties

Aanvullende Informatie

Merk Putoline
Viscositeit 10W-40
Inhoud (L) 1
motorpartner Servicepunt/Motorpartner

Selecteer je Motorpartner voor service, garantie, retour, afhalen of montage bij jou in de buurt!

Overzicht van alle Motorpartners