Close menu Menu
0 Winkelwagen
Je motor onderdelen worden gezocht
Putoline Motorolie Sport 4 10W-40 4L
Putoline Motorolie Sport 4 10W-40 4L

De Putoline Technomoto Sport 4 10W40 in een 4 liter can is een veel gebruikte motorfietsolie voor het verversen van vele motorfiets merken en types. Daar voor de meeste motoren min... Lees meer

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 41,99

Excl. Belasting: € 33,02 Incl. Belasting: € 39,95

Actieprijs is alleen geldig bij online bestelling

Levertijd 3 werkdagen
  • 90 dagen retourrecht.
  • Veilig en snel, eventueel pas betalen bij afhalen.
  • Service in de regio door 100+ Motorpartners

Omschrijving

De Putoline Technomoto Sport 4 10W40 in een 4 liter can is een veel gebruikte motorfietsolie voor het verversen van vele motorfiets merken en types. Daar voor de meeste motoren minder dan 4 liter benodigd is blijft er ook nog iets over om later mee te kunnen bijvullen.

 

Werking

Het is heel belangrijk voor de levensduur van je motor om de olie tijdig te verversen. Wanneer je niet tijdig ververst veroudert de olie en verliest dan langzaam maar zeker zijn smerende en ook zeker koelende functie. Dit kan zelfs betekenen dat je motor uiteindelijk vastloopt met veel schade als gevolg! Deze motorolie is echter niet geschikt voor elk merk en type motorfiets. De olie moet een bepaalde viscositeit (stroperigheid) hebben om een goede smerende en koelende functie te kunnen garanderen bij bijvoorbeeld hoge temperaturen in de zomer. De specificatie van deze Putoline Technomoto Sport 4 is 10W40. Je kunt in de handleiding van je motor snel ontdekken welke eisen de motorfabrikant minimaal stelt aan de viscositeit. Putoline heeft op haar site ook vermeld staan welke Putoline olie geschikt is voor jouw motorfiets. Zo weet je zeker dat je de juiste olie vult voor een lange levensduur van jouw motor.

 

Gebruik

Wanneer je wilt weten wat het verversingsinterval van jouw motor is om Putoline Technomoto Sport 4 te wisselen dan kan je ook op de site van Putoline terecht voor een olieadvies. De handleiding en/of het onderhoudsboekje van je motorfiets is ook te raadplegen. Wanneer de olie ververst moet worden dan moet de oude olie ook opgevangen en verwerkt worden. Je kunt hiervoor het beste een olieopvangbak gebruiken en de oude olie inleveren bij de gemeente als klein chemisch afval. Je kunt natuurlijk ook een van de aangesloten vakhandels informeren voor het verversen van de olie. Hij zal dan naast de Putoline Technomoto Sport 4 ook altijd aanraden om een nieuw Hiflofiltro oliefiter te monteren. Nieuwe olie kan z’n werk niet goed verrichten wanneer het filter niet meer goed werkt of zelfs verstopt is!

Specificaties

Aanvullende Informatie

Merk Putoline
Viscositeit 10W-40
Inhoud (L) 4
motorpartner Servicepunt/Motorpartner

Selecteer je Motorpartner voor service, garantie, retour, afhalen of montage bij jou in de buurt!

Overzicht van alle Motorpartners